Sfeerimpressie

ENJOY! festival Soest 2014
Volg ons!

Volg ons!



Partners


Kunstroute Soest en Cultuurfestival Soest organiseren samen evenement op zondag 20 september 2015

03-02-2015

Soest is rijk aan cultuur, kunstenaars en cultuurliefhebbers, zowel op het gebied van beeldende kunst als van podiumkunst.
Het Cultuurfestival Soest organiseert al jaren op wisselende locaties een cultuurfestijn in Soest. De Kunstroute Soest is een begrip in Soest en omstreken. Al tien edities lang weten vele kunstliefhebbers op de derde zondag van september de weg naar het bedrijventerrein De Soestdijkse Grachten, deel De Grachten te vinden.
Omdat er een overlap van kunstzinnige activiteiten was hebben de besturen van beide organisaties besloten om één gezamenlijk evenement te organisere

Met het samenvoegen van beide activiteiten komt de synergetische gedachte van één plus één concreet tot uiting. De in Nederland nog steeds unieke Kunstroute krijgt naast beeldende kunst een perfecte toevoeging van podiumkunst met muziek en theater! Voor bezoekers is er daardoor nog meer te zien en te beleven. Het logo van de Kunstroute is in een compleet nieuw jasje gestoken en daarmee nog herkenbaarder als evenement dat kunst en bedrijven samenbrengt.

Het festival heeft in deze vorm twee edities gekend: in 2015 en 2017.