Sfeerimpressie

ENJOY! festival Soest 2014
Volg ons!

Volg ons!Partners


Kunstroute Soest en Cultuurfestival Soest organiseren samen evenement op zondag 20 september 2015

Soest is rijk aan cultuur, kunstenaars en cultuurliefhebbers, zowel op het gebied van beeldende kunst als van podiumkunst.
Het Cultuurfestival Soest organiseert al jaren op wisselende locaties een cultuurfestijn in Soest. De Kunstroute Soest is een begrip in Soest en omstreken. Al tien edities lang weten vele kunstliefhebbers op de derde zondag van september de weg naar het bedrijventerrein De Soestdijkse Grachten, deel De Grachten te vinden.

Omdat er een overlap van kunstzinnige activiteiten was en zowel de kunstenaars als de bezoekers soms moeilijk een keuze konden maken uit de twee evenementen, hebben de besturen van beide organisaties besloten om, bij wijze van proef, één gezamenlijk evenement te organiseren op zondag 20 september onder de naam ‘Kunstroute Soest’.


Met het samenvoegen van beide activiteiten komt de synergetische gedachte van één plus één concreet tot uiting. De in Nederland nog steeds unieke Kunstroute krijgt naast beeldende kunst een perfecte toevoeging van podiumkunst met muziek en theater! Voor bezoekers is er daardoor nog meer te zien en te beleven. Het logo van de Kunstroute is in een compleet nieuw jasje gestoken en daarmee nog herkenbaarder als evenement dat kunst en bedrijven samenbrengt. De 11e editie van de Kunstroute wordt op zondag 20 september een waar spektakel.


Foto (Jaap van den Broek):
Staand v.l.n.r.: Jan Willem Leguit (Cultuurfestival), Margreet Dijkstra, Rob Balvers, Chris Rodenburg (Kunstroute), Jeroen Zevering (Cultuurfestival); Zittend v.l.n.r.: Tessa Kuiper (Kunstroute), Marieke Traa (Cultuurfestival) Anita Vreugdenhil (Kunstroute en Cultuurconsulente), Paul Martens en Dita Valkenet (Kunstroute).
Op de foto ontbreken: Carola van Breukelen (Cultuurfestival), Bas van der Heide, Henk van Asch, Claudia Looysen en Remco de Hiep (Kunstroute).