Sfeerimpressie

ENJOY! festival Soest 2014
Volg ons!

Volg ons!Partners


St. Cultuurfestival Soest

Het Cultuurfestival Soest is dé plek en gelegenheid waar muziek- en kunstaanbieders en -liefhebbers in Soest elkaar elk jaar weten te vinden!

Voor 2015 werken Stichting Cultuurfestival en Kunstroute Soest aan een nieuw superleuk festival dat zondag 20 september gaat plaats vinden onder de naam Kunstroute Soest. Houd de berichten op onze site en de media in de gaten.

Het Cultuurfestival Soest organiseert periodiek in de gemeente Soest voor de Soester gemeenschap een festival voor amateur en semi-amateur podiumkunstenaars. Er wordt in de vorm van podium- en geluidfaciliteiten gelegenheid geboden om in het openbaar te laten zien wat men zoal kan.

De variatie is enorm: van jong tot oud; van zichzelf op gitaar begeleidende zanger tot en met 100-koppige koren; van voordrachtskunstenaar tot toneelvereniging; van solo ballet tot en met groepsvolksdans. De artiesten komen zo direkt in contact met het Soester publiek, welke dan ook ervaart wat er aan cultuur onder de Soester bevolking leeft.

Het is niet uit te sluiten dat een optreden op het Cultuur Festival leidt tot uitnodigingen voor vervolg optredens.  Voor publiek en artiesten een evenement om naar toe te leven.